sábado, 29 de mayo de 2010

CELEBREM TOTS SANTS

PER TOTS SANTS MENGEM PANELLETS


A LA MEVA CIUTAT PER TOTS SANTS LES ÀVIES I LES MARES FAN PANELLETS. N'HI HA DE MOLTS TIPUS ELS MÉS TRADICIONALS SÓN ELS DE PINYONS PERÒ ACTUALMENT N'HI HA DE MADUIXA, VAINILLA, PLÀTAN, XOCOLATA,... AQUÍ VOS DEIX LA...


RECEPTA DELS PANELLETS DE PINYONS

INGREDIENTS QUE NECESSITEM
500G D'AMETLLES RATLLADES.
450G DE SUCRE.
200G DE PATATA.
25G DE SUCRE LLUSTRE.
50G DE PINYONS.
2 OUS.
RATALLADURA DE LLIMONA.

RECEPTA:
BULLIU LES PATATES AMB PELA I SENSE SAL. AL 1/4 D'HORA MIREU-LES I PUNXEU-LES, SI ESTAN AL PUNT TREIEU-LES DEL FOC. MILLOR FER-HO UN DIA ABANS PER TAL QUE ESTIGUIN FREDES QUAN LES TREBALLEU.


EN UN BOL DE VIDRE HI POSEU L'AMETLLA, LA RATALLADURA DE LLIMONA I LA PATATA. BARREGEU AMB DUES FORQUILLES I DESPRÉS AMB UNA ESPÀTULA DE FUSTA HO PREMEU I, QUAN VEIEU QUE S'ENGANXA A L'ESPÀTULA I FA OLI, JA HO PODEU DEIXAR. FEU-NE BOLETES I PINTEU-LES AMB CLARA D'OU BATUDA PERQUÈ S'HI ENGANXIN ELS PINYONS. POSEU-LOS AL FORN A (200 O 220 GRAUS) ENTRE 10 I 12 MINUTS.

DESPRÉS DE COURE'LS AL FORN, EMPOLSEU ELS PANELLETS AMB SUCRE LLUSTRE.


ARA PODEU VEURE EL VÍDEO DE COM ES FAN ELS PANELLETS. PER AIXÒ ENTREU AQUÍ  http://www.verycocinar.com/receta/los_panellets_de_aina


ARA QUE JA SABEU COM ES FAN ELS PANELLETS A PALMA M'AGRADARIA SABER LA RECEPTA DELS BUNYOLS DE TOTS SANTS QUE FEIS A MENORCA. M'AJUDAREU?
TROP QUE PER AVUI JA ÉS BEN HORA DE ACOMIADAR-ME.

FINS AVIAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario